fbpx

Mini-hijskraan Unic URW-295​

UNIC Mini-hijskranen komen dankzij hun compacte bouw en rupsonderstel op elke gewenste plek, zelfs over moeilijk begaanbaar terrein. Zorgvuldige fabricatie en het gebruik van hoogwaardige materialen hebben geleid tot de ontwikkeling van uiterst compacte kranen die de capaciteit en reikwijdte hebben van veel grotere machines.

De mini-hijskraan Unic URW-295 is een hijskraan die compact genoeg is om door een standaard deurpost te passen en dat met bijna 3 ton aan hijskracht. De URW-295 uitgerust met innovatieve opties zoals de keuze uit zowel diesel als elektrische aandrijving. Tevens is de URW-295 voorzien van een uniek systeem waardoor hij op afstand bestuurbaar is.

UNIC Mini Rupshijskranen komen dankzij hun compacte bouw en rupsonderstel op elke gewenste plek, zelfs over moeilijk begaanbaar terrein. Zorgvuldige fabricatie en het gebruik van hoogwaardige materialen hebben geleid tot de ontwikkeling van uiterst compacte kranen die de capaciteit en reikwijdte hebben van veel grotere machines. De URW-295 is een mini-hijskraan die compact genoeg is om door een standaard deurpost te passen en dat met bijna 3 ton aan hijskracht. De URW-295 uitgerust met innovatieve opties zoals de keuze uit zowel diesel als elektrische aandrijving. Tevens is de URW-295 voorzien van een uniek systeem waardoor hij op afstand bestuurbaar is.